Vloerbekleding

Bescherm en optimaliseer jouw vloer met onze topkwaliteit vloerplaten. Gemaakt van Europees berkenhout bieden ze een stabiele en stroeve ondergrond voor veilig laden.

Display dsc07308

Kies uit 9mm of 12mm dikte in bruin of grijs, aangepast aan jouw stijl. Desgewenst passen we de kleur van de wandbekleding aan op de keuze van de vloerplaat. Onze vloerplaten hebben verdiepte sjorogen, schuin gefreesde instapgedeelten en afgelakte randen voor een strakke afwerking.

Display vloer6

Vloerbekleding

Bij vloerplaten ligt de afwerking op een hoog niveau. Behalve dat de vloerplaten standaard voorzien worden van verdiepte sjorogen, wordt de vloer bij de instappen schuin gefreesd, zodat lading niet tegen de zijkant van de vloer stoot. Daarnaast worden de randen afgelakt in de kleur van de vloer voor een mooie afwerking. Optioneel is het mogelijk om de instap bij schuif- en/ of achterdeuren met een aluminium beschermstrip af te werken.

Heb je andere specifieke wensen? Zoals bijvoorbeeld door vliegtuigrails in de vloer in te frezen, montage voor inrichting voor te bereiden, of met andere materialen te werken? Laat het ons weten, wij helpen je graag.