Accessoires

We zijn niet alleen specialist op het gebied van bedrijfswageninrichtingen, maar hebben ook een uitgebreid assortiment hoogwaardige accessoires voor jouw bedrijfswagen.

IMG 20240111 WA0065

Hoogwaardige producten

Wij begrijpen dat jouw behoeften verder gaan dan alleen de inrichting. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een breed scala aan accessoires. Ontdek onze hoogwaardige producten en optimaliseer jouw bedrijfswagen naar wens. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat!

IMG 0222

Van imperials tot deurladders en verlichting

Onze uitgebreide selectie hoogwaardige accessoires transformeert jouw bedrijfsvoertuig tot een efficiënte en veelzijdige werkplek. Verhoog je laadcapaciteit met imperials, verbeter de toegankelijkheid met deurladders en werk efficiënt bij elk lichtniveau dankzij onze werklampen en ledverlichting.

Ontdek ook onze andere accessoires zoals achteropstappen, bevestigingsstangen, spanbanden, werkbanken, bankschroeven, dakrails, stroomvoorzieningen, wielen, spoilers, dakventilators, raamroosters, trekhaaksloten, pushbars, treeplanken en meer. Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!

IMG 20240111 WA0041
IMG 20240111 WA0113
IMG 20240111 WA0158