Over ons

Bij Kreunen Bedrijfswageninrichting maken we rommelige bedrijfswagens slim en praktisch. Zo helpen we vaklieden snel vinden wat ze nodig hebben, wat tijd bespaart en efficiëntie verhoogt. Een oplossingsgerichte aanpak voor de mooiste resultaten.

IMG 20240111 WA0046

Dit is Kreunen BWI

Wat als je onderweg bent naar een klus en je wordt vertraagd door de chaos in je bedrijfswagen? Gereedschap is niet te vinden, kostbare tijd glipt door je vingers, de tevredenheid van je klant is in gevaar en andere projecten lopen vertraging op.

Het gebrek aan orde in je bedrijfswagen heeft grote gevolgen voor efficiëntie, werksfeer en tevredenheid. Dat kan anders.

Goed ingerichte bedrijfswagens zijn overzichtelijk en praktisch ingedeeld, degelijk en veilig in gebruik. Jij weet dat als geen ander.

Bij Kreunen BWI realiseren we dat en meer!

IMG 20240111 WA0156
Meer productiviteit en comfort

Daar geloven wij in

Onze oplossingen gaan verder dan alleen inrichting; we streven naar een positieve werkomgeving, waar werknemers met trots en zelfvertrouwen hun mobiele werkplek betreden.

We zetten alles op alles om productiviteit te verhogen en werkcomfort te realiseren. Allemaal omdat we geloven in de transformerende kracht van een goed georganiseerde werkruimte op wielen.

2930
Samen aan de slag?

Het proces

Je kunt bij ons terecht voor advies, verkoop en inbouw van bedrijfswageninrichting en -accessoires. Neem contact met ons op via de mail of door te bellen, dan bespreken we direct alle mogelijkheden voor jouw situatie.

Als het gaat om bedrijfswageninrichtingen, plannen we dan een afspraak om samen een passende gedetailleerde tekening te maken. De offerte neem je mee naar huis en - bij akkoord - gaan we direct voor je aan de slag.

Benieuwd wat je opties zijn?