Beks Vloerladen

Geen gedoe meer met rekken, maar slimme lades die je laadruimte efficiënt en overzichtelijk maken: dat is Beks Vloerladen.

In tegenstelling tot traditionele bedrijfswageninrichtingen, werkt Beks met lades in plaats van met rekken. Dit zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt.

Beks beks ladesysteem inbouwen hoe gaat dat in zijn werk 1

Beks vloerladen

In tegenstelling tot traditionele inrichtingen, gaan wij voor lades in plaats van rekken. Dat betekent geen verloren "loopruimte" op de laadvloer en een inrichting die op maat is gemaakt voor jouw behoeften.

Beks vloerladen

Eindeloze mogelijkheden met Beks Vloerladen

Met drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes bieden onze Beks Vloerlades een veelzijdigheid die eindeloos te combineren is. Of je nu kiest voor een compacte lade van slechts 60 diep of de voorkeur geeft aan een royale diepte van maar liefst 190, beide opties zijn moeiteloos te realiseren. Het systeem is modulair opgebouwd, koppelbaar en de verscheidenheid aan accessoires creëert zowel binnen als buiten de lades volop indelingsmogelijkheden.

Citroën Berlingo en Peugeot Partner hoogte 2 19

Flexibiliteit en duurzaamheid in één systeem

Wil je moeiteloos overstappen naar een nieuwe bedrijfswagen? Geen probleem! Ons ladesysteem past zich naadloos aan, waardoor het eenvoudig kan worden overgebouwd naar een volgend voertuig. Gemaakt van duurzame en lichtgewicht materialen zoals aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten, met een frame van hoogwaardig RVS, biedt ons systeem niet alleen flexibiliteit maar ook duurzaamheid.

Ontdek een georganiseerde en efficiënte bedrijfswageninrichting met Beks Vloerladen.

Voordelen van Beks Vloerladen

  • Overzichtelijk opbergen van alle materialen;
  • Het meenemen van meer materialen dankzij het hoge laadvermogen in de lades en erbovenop;
  • Een vlakke laadvloer voor het vervoeren van grote objecten;
  • Optimaal gebruik van laadruimte, geen verspilde ruimte meer;
  • Gemakkelijk terugvinden van materialen en gereedschap door te werken met een vaste opbergplek;
  • Lager zwaartepunt en evenwichtige gewichtsverdeling;
  • Veiligheid voor jou en je materialen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!