Dubbele cabines

Onze dubbele cabines combineren veiligheid en comfort, en zijn verkrijgbaar voor vrijwel elk merk en type bestelwagen in verschillende varianten, van eenvoudig tot luxe.

Dubbele cabine 16

Veiligheid en comfort van onze dubbele cabines

Variaties omvatten extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden. Innovatie staat centraal, met functies zoals ABS-separatiewanden, 3-punts veiligheidsgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Alle producten voldoen aan de huidige Europese richtlijnen, waarbij veiligheid, design, optimaal zitcomfort en duurzame materialen onze kenmerken zijn.

Dubbele cabine 3

Smartfloor

Voor wie op zoek is naar meer dan een standaard dubbele cabine bieden wij volledig op maat gemaakte oplossingen met verschillende stoelen en beenruimtes, gebruikmakend van de innovatieve producten van Smartfloor.

Ons systeem maakt zelfs de realisatie van camper zitplaatsen mogelijk. Creëer de ideale cabine die past bij jouw wensen en behoeften.

Dubbele cabine 12

Waarom kiezen voor Kreunen BWI?

Bij Kreunen BWI hebben we niet alleen de expertise om hoogwaardige dubbele cabines te leveren, maar ook om volledige op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Ons toegewijde team staat garant voor veiligheid, comfort en innovatie. We regelen alles in eigen huis, inclusief het nodige papierwerk.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe we jouw bedrijfswagen kunnen optimaliseren.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!