Wand bekleding

Bescherm je laadruimte en geef het een upgrade met onze hoogwaardige wandbekleding.

Wandbekleding 2

Leverbaar in 4 en 6,5 mm

Gemaakt van Europees berkentriplex met duurzame coating in lichtbruin of lichtgrijs. Deze duurzame coating verkleurd niet, is afwasbaar en heeft een goede chemische bestendigheid tegen bijvoorbeeld verdunde zuren, oliën, brandstof en de meeste oplosmiddelen. Berkentriplex is sterk en buigzaam, waardoor het de rondingen van de wagen goed kan volgen.

De wandbekleding is standaard leverbaar in 4 en 6,5mm. Naast dit standaardgamma zijn nog andere types wandbekleding beschikbaar, bijvoorbeeld triplex van 5 mm dikte met transparante coating (ECO) of blank triplex van 12 mm dikte al dan niet met ingefreesde sleufgaten.

Kreunen wandbekl1

Complete set wandbekleding

Een complete set wandbekleding bestaat altijd uit de linker- en rechterzijde, evenals de panelen op de schuifdeur(en). Extra panelen voor achterdeuren of -klep zijn beschikbaar, evenals dakbekleding voor een uniforme uitstraling. We gebruiken hiervoor het zelfde materiaal als op de wanden, zodat het eindresultaat een mooi geheel is.

Wij voorzien altijd in alle benodigde bevestigingsmiddelen. Voor een moeiteloze installatie gebruiken we waar mogelijk kunststof druknagels, waardoor boren in de auto overbodig is. Ook klemmen we de panelen in clips om het de monteur makkelijker te maken. Daar waar mogelijk, gebruiken we bestaande montagegaten in het chassis en de deuren en houden we rekening met ontluchting van de laadruimte.

Heb je andere specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.