Tom-Lock

Ben je het zat om kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar gereedschap in een chaotische bedrijfswagen?

Dan is Tom-Lock de oplossing waar je naar op zoek bent!

TL IMG 0078 web

Wil je jouw bedrijfswagen inrichten?

Met Tom-Lock heb je alle vrijheid om jouw bedrijfswageninrichting precies zo te creëren als jij dat wilt. Ons systeem is ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan opbergoplossingen. Door slimme maatvoering passen Euronormbakken, Schoeller bakken, Systainers en Raaco-koffers en andere oplossingen perfect in ons systeem. Met de vele extra bevestigingspunten bouw, schroef of klik je dat makkelijk zelf in elkaar.

IMG 20240111 WA0106

Voor wie?

Tom-Lock is ontworpen voor professionals die dag en nacht paraat staan voor installaties, reparaties, montage en meer. Bespaar niet alleen tijd en kosten, maar transformeer je werkdag met deze slimme oplossing die jouw efficiëntie verhoogt.

IMG 20240111 WA0145

Lichtgewicht, duurzaam en eenvoudig te installeren

Dankzij ons gebruik van hoogwaardig aluminium en slimme constructietechnieken, bieden wij een inrichtingssysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook lichtgewicht, duurzaam en eenvoudig te installeren. Het heeft een tijdloos, lichtgewicht no-nonsense design. Alles klopt. Dus zonder overbodige, kwetsbare plastic greepjes, dopjes en clipjes. Met Tom-Lock ga je op pad met het allerbeste materiaal!

Klaar om jouw bedrijfswagen in te richten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met Tom-Lock krijg je:

  • Een robuuste inrichting die bestand is tegen de zwaarste belastingen en het dagelijkse gebruik.

  • Flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften, voor een georganiseerde en efficiënte werkplek waar alles op zijn plaats is.

  • Verbeterde veiligheid dankzij slimme ontwerpelementen die mens en materiaal beschermen, waardoor je met een gerust hart op pad kunt.

  • Meer laadvermogen en lagere voertuigkosten, waardoor je nog meer uit jouw bedrijfswagen haalt en kosten bespaart op lange termijn.

  • Minder CO2-uitstoot en een milieubewuste keuze voor een groenere toekomst, omdat TOM-LOCK lichtgewicht en duurzaam is.

  • Een moderne uitstraling die jouw bedrijfswagen een hightech look geeft, met een tijdloos design dat indruk maakt.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!

TL IMG 8437 web
IMG 20240111 WA0165
IMG 20240111 WA0160