Laadkleppen

Moet je met je bestelbus regelmatig zware goederen laden en lossen en wil je een laadklep die niet in de weg zit wanneer je hem niet nodig hebt? Lees dan verder.

Easyloader 06

De passende oplossing voor elk merk en type bus

Zijn de inspectie- en onderhoudskosten van een traditionele, hydraulische laadklep een belemmering voor het verhogen van jouw productiviteit?

Nu kun je jouw bestelwagen ombouwen tot een snelle en veelzijdige logistieke oplossing met een laadklep die onder het dak wordt opgeborgen. Wanneer je veelzijdiger wilt zijn in vervoer is EasyLoader voor jou de juiste oplossing.

EasyLoader kan standaard in de bestelbussen van alle grote Europese merken worden geïnstalleerd en heeft een hefcapaciteit van 400, 500 en 650 kg.

De verkrijgbare platformmaten zijn 1200, 1500 en 1700 mm. Breedte afhankelijk van jouw voertuig.

Op aanvraag zijn er speciale oplossingen verkrijgbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor de juiste oplossing voor jouw bestelbus.

Easy load2

Hoe werkt het?

De Easyloader inschakelen, en naar beneden bedienen (electrisch), laadplateau neerklappen en de lift is gereed voor gebruik. Na gebruik opklappen en omhoog bedienen naar opbergstand tegen het plafond. Dit alles in een aantal luttele seconden. Easyloader is al sinds 2007 op de markt en er zijn er al honderden geplaatst.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!