DUBBELE CABINES

De dubbele cabine is de optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke combinatie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. Veiligheid en comfort staan hierbij centraal.

De dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bestelwagen in diverse varianten van eenvoudig tot luxe. De variatie wordt gebracht door bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden.Door continu te innoveren zijn alle dubbele cabines beschikbaar met in ABS uitgevoerde separatiewanden, banken voorzien van 3-punts veiligheidgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Alle producten zijn getest en goedgekeurd volgens huidige Europese richtlijnen. Samengevat; veiligheid, design, optimaal zitcomfort en de toepassing van duurzame materialen zijn kenmerken van de Snoeks Automotive dubbele cabines.

Smartfloor

Wilt u net wat anders dan een standaard dubbele cabine?

 Dan kunnen wij een volledige naar wens gemaakte cabine maken met verschillende stoelen en been ruimtes met de producten van Smartfloor. Met dit systeem kunnen wij ook camper zitplaatsen realiseren.

IMPRESSIE VAN ONS WERK