Maatwerk inrichting

Bij Kreunen Bedrijfswageninrichting gaan we verder dan de standaard. Onze kracht zit in het ontwerpen en realiseren van maatwerkoplossingen. Elk bedrijf is anders, elke werknemer heeft andere behoeften.

Wij zorgen niet alleen voor een plek waar je gereedschap netjes opgeruimd is, maar voor die plek waar werken gewoon goed voelt.

Maatwerkoplossingen met een doel

Ben jij geïnteresseerd in overtuigende oplossingen die écht verschil maken in je dagelijkse gebruik? Dankzij onze ervaring met en passie voor maatwerk kunnen wij unieke oplossingen bieden voor allerlei doeleinden. Of je nu werkzaam bent in medische dienstverlening, filmproductie of mobiel werkt, wij leveren altijd een functionele, doordachte en op maat gemaakte inrichting voor jou.

Wij laten je graag zien waarom je voor Kreunen BWI kiest. Bekijk onze eerdere maatwerkoplossingen of schakel ons in voor een eigen inrichting!

2930
Voorbeeld 1

Mobiele oogartsenpraktijk

Een op maat gemaakte inrichting voor een mobiele oogartsenpraktijk, inclusief gespecialiseerde apparatuur.

Deze flexibele oplossing stelt medische professionals in staat om hun diensten op verschillende locaties te verlenen.

2930
Voorbeeld 2

Film edit studio op wielen

We hebben een film edit studio op wielen gerealiseerd, waarmee filmmakers onderweg efficiënt kunnen werken. Ideaal wanneer ze op locatie beelden hebben geschoten en deze direct willen bewerken!

Deze op maat gemaakte studio biedt alle benodigde apparatuur daarvoor en een geoptimaliseerde werkruimte.

2930
Voorbeeld 3

Mobiel kantoor

Het mobiele kantoor blijft groeien in populariteit. Wij hebben een mobiel kantoor ontwikkeld voor professionals die onderweg werken.

Deze maatwerk inrichting van de bedrijfswagen omvat een volledig uitgeruste werkplek, opslagruimte en alle voorzieningen die nodig zijn voor effectief mobiel werken.

Bedrijfswageninrichting op maat

Elke inrichting is uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor elk bedrijf maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij je behoeften.

Dus ben jij geïnteresseerd in onze oplossingen? En benieuwd of we ook voor jouw bedrijf de ideale bedrijfswageninrichting op maat kunnen maken? Bel en deel je verhaal! Dan laten wij je direct weten wat we voor je kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dit zijn veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichting. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel dan niet om ons te bellen!