LAADKLEPPEN

De passende oplossing voor elk merk en type bus

Moet u met uw bestelbus regelmatig zware goederen laden en lossen en wilt u een laadklep die niet in de weg zit wanneer u hem niet nodig heeft? Zijn de
inspectie- en onderhoudskosten van een traditionele, hydraulische laadklep een belemmering voor het verhogen van uw productiviteit?

Nu kunt u uw bestelwagen ombouwen tot een snelle en veelzijdige logistieke oplossing met een laadklep die onder het dak wordt opgeborgen. Wanneer u veelzijdiger wilt zijn in vervoer is EasyLoader voor u de juiste oplossing.

EasyLoader kan standaard in de bestelbussen van alle grote Europese merken worden geïnstalleerd en heeft een hefcapaciteit van 400, 500 en 650 kg.
De verkrijgbare platformmaten zijn 1200, 1500 en 1700 mm. Breedte afhankelijk van uw voertuig.

Op aanvraag zijn er speciale oplossingen verkrijgbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor de juiste oplossing voor uw bestelbus.

Hoe werkt het?

De Easyloader inschakelen, en naar beneden bedienen (electrisch), laadplateau neerklappen en de lift is gereed voor gebruik. Na gebruik opklappen en omhoog bedienen naar opbergstand tegen het plafond. Dit alles in een aantal luttele seconden.

Easyloader is al sinds 2007 op de markt en er zijn er al honderden geplaatst.

Diverse toepassingen: