TOM-LOCK BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Ontworpen voor helden

Tom-Lock is er voor de monteurs die in het holst van de nacht je installaties repareren. Voor de vaklieden die installeren, monteren, bouwen, plaatsen en fixen. Voor alle mannen en vrouwen die elke dag opnieuw waarmaken wat er moet gebeuren. Voor diƩ helden maken we Tom-Lock. Zodat zij meer tijd overhouden voor zichzelf en alles wat het leven mooier maakt.

Precies zoals jij het wil

Tom-Lock geeft je alle vrijheid. Door slimme maatvoering passen Euronormbakken, Schoeller bakken, Systainers en Raaco-koffers en andere oplossingen perfect in ons systeem. Alles is opgebouwd met standaard bevestigingsmiddelen. Dus heb je een idee om de businrichting aan te vullen of te verbeteren? Met de vele extra bevestigingspunten bouw, schroef of klik je dat makkelijk zelf in elkaar.

Nergens een gram te veel

Het systeem overleeft met gemak 3 bussen en is daarom eenvoudig over te plaatsen. Tom-Lock is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het heeft een tijdloos, lichtgewicht no-nonsense design. Alles klopt. Dus zonder overbodige, kwetsbare plastic greepjes, dopjes en clipjes. Met Tom-Lock stuur je de ruggengraat van jouw onderneming op pad met het allerbeste materiaal.